In deze nieuwsbrief-special blikken we graag vooruit naar het tweede congres van programma Tijd voor Verbinding...

Nieuwsbrief-special – Congres Tijd voor Verbinding 29 september 2022

Voorwoord programmamanager Els van der Stelt

In deze nieuwsbrief-special blikken we graag vooruit naar het tweede congres van programma Tijd voor Verbinding, ‘Inspireren en leren van elkaar’ op 29 september 2022 in de Doelen te Rotterdam.

Programma
Het programma van de congresdag bestaat uit keynotes, workshops en masterclasses die allen inspiratie, kennis/kunde en handvatten aanreiken rondom het zetten van de volgende stap in patiëntveiligheid. Samen hebben we de opgave om, vanuit een bottom-up beweging waarin vakmanschap, vertrouwen en verbinding centraal staat, patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg te verbeteren. Hoe we dit samen kunnen doen, en welke rol een ieder daarin kan vervullen komt deze dag aan bod. Ook de thema’s binnen Tijd voor Verbinding (antistollingszorg, kwetsbare ouderen, het multidisciplinaire gesprek) alsmede Safety-II zijn volop in het programma terug te vinden.

Verbindingspleinen
Tijdens de congresdag staat ontmoeting en verbinding centraal (leren van elkaar). Op een heus ‘verbindingsplein’ is daarom ook volop de mogelijkheid om kennis uit te wisselen en experts en collega’s uit het veld te ontmoeten. Veelal staan zij voor eenzelfde opgave in het verbeteren van patiëntveiligheid. Netwerkbouwers en veiligheidsadviseurs vanuit Tijd voor Verbinding gaan ook graag met je in gesprek en staan klaar om behulpzaam te zijn bij jouw praktijkvraagstukken. In de afgelopen week is de ‘networkapp’ live gegaan, om alle verbinding en uitwisseling op het congres digitaal te ondersteunen. De eerste contacten worden al gelegd!

Zien we je daar?  
Hopelijk heb je je al ingeschreven voor deze inspirerende dag en zien we je graag! Mocht dit nog niet het geval zijn… er is nog ruimte. Schrijf je snel in!  

Els van der Stelt
Programmamanager, Tijd voor Verbinding

Nieuws

Video

Aanmelden voor het congres?

Schrijf je direct in via onderstaande knop.

Geplande bijeenkomsten

Wil je geen updates meer ontvangen?
Pas dan hier jouw voorkeuren aan.
Websiteversie bekijken
Copyright 2024